Christine Soins

Amincissement et institut de beauté.

Heeft u het moeilijk om gewicht te verliezen, raakt u dat overgewicht maar niet kwijt? Misschien heeft u reeds talloze diëten geprobeerd. Luxopuncture helpt u op een gemakkelijke, aangename en pijnloze manier het gewenste gewicht te bereiken...

Moeilijkheden

Twee moeilijkheden treden op wanneer iemand beslist gewicht te willen verliezen

  • Ten eerste het veranderen van voedingsgewoonte en niet ontmoedigd worden tot het gewenste gewicht is bereikt.
  • Ten tweede het gewicht stabiliseren op lange termijn, met andere woorden de nieuwe voedingsgewoontes behouden.

De enige methode om gewicht te verliezen is het aannemen van een evenwichtige, gecontroleerde voeding. Om het gewicht ook te stabiliseren op lange termijn, moet de voeding overeenkomen met de voedingsbehoeften van het organisme.

Herstel uw voeding

De Luxopuncture is een hulp voor mensen met overgewicht opdat deze hun voedingsevenwicht progressief kunnen herstellen en hun gewicht na de kuur kunnen behouden. Dit in behandelingsprotocollen voor 2 tot 20 kg. Eerst en vooral wordt het doel bepaald: Een normaal gewicht volgens de BMI-waarde. De Luxopuncture sessies hebben als objectief het verzachten van de honger en voedingsdrang en het bezorgen van een relaxerend effect. De kuur heeft bovendien ook de bedoeling het digestief functioneren en de lymfatische drainage te verbeteren.

Zonder enig voedingssupplement, met traditionele voeding zal het evenwicht volledig hersteld worden. Dit herstel helpt de persoon ongeveer 3 à 4 kg per maand te verliezen.

perte de poids
Afslanken