Christine Soins

Welkom Christine Boucquey, Beauty Instituut gevestigd Koningslo, vlakbij de Heizel, Vilvoorde, Brussel en Grimbergen.

CALLUSPEELING is een professionele behandeling die de voeten verzorgt en ogenblikkelijke en ongeziene resultaten in één enkele behandeling geeft.

Zonder gebruik van mesje of frees, elimineert de eenvoudige en snelle Calluspeeling verzorging volledig eelt plekken, eeltknobbels en kloven die niet alleen een esthetisch probleem vormen maar vaak de oorzaak van hinder en pijn zijn.

CALLUSPEELING is een erg aangename en relaxerende behandeling die de voeten een nieuw uitzicht en een uitzonderlijke zachtheid verleent.

Het volstaat de instructies zorgvuldig op te volgen om goede resultaten van bij het eerste gebruik te bekomen.

Omdat er geen mes of frees wordt gebruikt, is het risico op blessures of bloedingen onbestaande.

Pédicure calluspeel
mavex foot treatment

Mavex intensive foot cream and Daily care foot cream.

De behandeling wordt beëindigd met het aanbrengen van een speciale crème MAVEX Daily Care of Mavex Intensive Care.

De Mavex producten zijn volledig natuurlijk en bevatten geen parabenen, formaldehyde, toegevoegde conserveermiddelen, minerale of paraffineoliën.

Ze zijn samengesteld uit een synergetisch complex van medicinale plantaardige kruiden en Zwitserse Alpenplanten, waaronder gentiaan, blauwe bessen, spar en zuiver gletsjerwater ingekapseld in liposomen.

Een buitengewone schoonheidsverzorging voor de voeten, met een specifieke en intense vaatbeschermende, opwekkende en antibacteriële werking die zorgt voor een diepgaande en intensieve hydratatie, de stimulering van de bloedsomloop en de reactivering van het celmetabolisme.

De buitengewone kracht van de natuur en de bergen gevat in een oneindig delicate verzorging, die niet alleen de voeten verzorgt en beschermt, maar ook een gevoel van zachtheid, lichtheid en welzijn verleent.

Het regelmatig gebruik van de crème thuis houdt de voeten goed gehydrateerd, zacht en beschermd, verhindert de vorming van eeltplekken en kloven terwijl de voeten steeds mooi en in goede gezondheid blijven.

Pédicure Calluspeel