Christine Soins

Photo rajeunissement de l'institut Christine Soins.

traitements pigmentaires
traitements pigmentaires

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat al rond uw 25e jaar begint. Door leeftijd en erfelijkheid zal het collageen in uw huid verminderen. Invloeden van buitenaf zoals de zon, luchtvervuiling en roken versnellen dit proces. In de loop der jaren zal uw huid dus minder elasticiteit en stevigheid krijgen waardoor de eerste fijne lijntjes ontstaan. Ook pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en verwijde bloedvaatjes (couperose) zijn tekenen van het huidverouderingsproces. Uiteraard is het gebruik van goede werkzame crèmes altijd een must. Het verzorgen en voeden van de huid met extra producten speciaal voor de ogen en lippen en/of hals en decolleté is de eerste behoefte voor de huid.

De lichtflits gaat een paar stapjes verder. In de bovenste huidlagen (waar de zichtbare huidveroudering zit) zal de lichtflits haar werk doen. Het gefilterde licht zal een prikkeling aan de huid geven zodat de cellen gestimuleerd worden, zich zullen herstellen en verbeteren met een zichtbaar resultaat aan de buitenkant.

De lichtflits zal de celdeling / huidvernieuwing stimuleren en nieuw collageen aan maken waardoor de huid weer een frisse jonge uitstraling zal krijgen. Na gemiddeld 6 behandelingen (om de 3 weken) zal een goed resultaat zichtbaar zijn. Vanaf de tweede of derde behandeling zal een resultaat al zichtbaar zijn.

Je mag gedurende twee weken ervoor en twee weken erna noch in de zon noch onder de zonnebank liggen.

Foto Verjonging